Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden.

U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Ik ga akkoord

Nieuws

Geslaagde avondmarathon

De avondmarathon, georganiseerd door Reddingsbrigade Noptunus en Reddingsbrigade Lemmer was een geslaagde wedstrijd! Er zijn mooie tijden neergezet en de sfeer was goed.

De avond begon met een half uur aan sprints, waarbij teamleden om beurten 50 meter moeten sprinten. Een sportief begin van de avond en een mooie kans om de eerste afstanden neer te zetten. Na de sprints kon het echte werk beginnen. Bij de avondmarathon zwemt er van ieder team 1 lid 10 minuten lang een zo groot mogelijke afstand. Gebruikelijk zijn dit afstanden van 400-700 meter. 5 uur zwemmen en vele kilometers later was het tijd voor de eindsprint van een half uur.

Tussen de wedstrijd door heeft ieder team 3 speciale onderdelen gedaan: het lijnzwemmen, het duozwemmen en het teamleidersspel. Bij het lijnzwemmen worden de teamleden aangelijnd om om beurten 25m te zwemmen. Na de 25m wordt de zwemmer met de lijn weer teruggehaald naar de kant, waarna de volgende zwemmer start. Bij het duozwemmen moesten twee zwemmers samenwerken om zo snel mogelijk 50m af te leggen, waarna de volgende twee zwemmers starten.

Na een geweldige avond en 182.5 km volgde dan de prijsuitreiking. Zie hieronder de uitslag:

1. KNRM Lifeguards Ameland - 23525 meter
2. Reddingsbrigade Naarden - 23100 meter
3. Reddingsbrigade Deventer - 22525meter
4. Triathlon Noordoostpolder - 21300 meter
5. Groninger Reddingsbrigade / Zwemvereniging Aqua'68 - 19350 meter
6. Reddingsbrigade NOPTUNUS - 18700 meter
7. Reddingsbrigade Lemmer 1 - 18450 meter
8. Reddingsbrigade Lemmer 2 - 17750 meter
8. Reddingsbrigade Weststellingwerf / Reddingsbrigade Lemmer - 17750 meter

 

Rabobank Clubkas Campagne

T/m 16 oktober kunnen alle leden van Rabobank Flevoland stemmen op verschillende verenigingen uit de regio. Ook Reddingsbrigade Noptunus doet hier weer aan mee! 
Het doel dit jaar is om geld in te zamelen voor de aanschaf van nieuwe materialen, iets wat elk jaar een flinke kostenpost blijkt te zijn! Stemmen kan als volgt:
1. Ga naar: https://www.clubkascampagne.nl/
2. Vul uw unieke code in (deze is via de post opgestuurd)
3. Zoek Reddingsbrigade Noptunus op in de lijst.
4. Stem!

Zoals elk jaar kunt u op meerdere verenigingen stemmen, laat deze stemmen niet verloren gaan. Stem, naast Noptunus, ook eens op andere verenigingen uit de omgeving, bijvoorbeeld Scouting Emmeloord of de lokale EHBO vereniging!

TRIAMSTERDAM Triathlon

TRIAMSTERDAM Triathlon

Afgelopen zondagmorgen hebben wij de Amsterdamse Reddingsbrigade ondersteund met de bewaking van de TRIAMSTERDAM Triathlon op de Amstel.

TRIAMSTERDAM TriathlonTRIAMSTERDAM TriathlonTRIAMSTERDAM TriathlonTRIAMSTERDAM TriathlonTRIAMSTERDAM TriathlonTRIAMSTERDAM Triathlon

 

Examens 2018

Op 3 en 10 juli zijn de examens weer! Wij wensen alle kandidaten heel veel succes en hebben hieronder nog een paar tips:

  1. Zorg dat je kleding aan de eisen voldoet en vergeet deze niet! Als je kleding niet in orde is mag je helaas geen examen doen.
  2. Zorg dat je een kwartier van tevoren in het zwembad aanwezig bent, dat geeft rust voor je examen.
  3. De week dat je geen examens hebt, ben je vrij. Wij hebben namelijk voor de examens het hele zwembad nodig. Er is dus geen ruimte om vrij te spelen.
  4. Maak er een mooie avond van!

Friesland Triathlon in Stiens

Vandaag waren vijf van onze Lifeguards aanwezig bij de Friesland Triathlon in Stiens, ter assistentie van de collega's van Reddingsbrigade Leeuwarden. Met een watertemperatuur van 22 graden was het op de rescueboards zeer goed uit te houden.

Friesland TriathlonFriesland TriathlonFriesland Triathlon

Subcategorieën

Agenda

Geen evenementen

Aangesloten bij:

Social Media: